Not resolved
1.0
Details
Product or Service Quality
10 comments

Barang dah bayar siap ada resit dlm account bank.lepas 2 jam check my Oder list barang Oder pandai hilang? Tanpa apa2 notice, so I cll customers care and dia org kata barang kena cancel atau ada problem...nasib baik ada num hset seller tu so saya cll, seller tu kata barang masih ada dan dia tidak ada information dr Lazada barang tu kna Oder dan dah dibayar..so plz Lazada slove this problem. Saya bayar barang tu...

Review about: Lazada Malaysia Shipping Service.

Reason of review: Order processing issue.

Had an Experience with Lazada Malaysia?

Write a review

Comments

Terms of Service
Post Comment
Cancel
LazadaMY
#1387069

Dear Valued Customer,

Can we get your order number for further checking ?

Izy

Anonymous
#1383003

Saya pun jadi mcm ni juga..dah payment duit dlm account dah lesap tapi Order status dekat lazada x ada sms dan email x dpt..call lazada haram asyik x dpt live chat not working..Frust sgt

LazadaMY
to dmayalinda #1388841

Hi Maya, kami telah membantu majoriti pelanggan yang terkesan dengan kesulitan teknikal sebelum ini. Sila maklumkan kepada kami jika isu anda masih tidak diselesaikan. Melissa

Anonymous
#1382616

isu yang sama teradi kat saya semalam. boleh complain dekat hak pengguna ni.

LazadaMY
to leeyna #1388843

Hai Leeyna, adakah isu ini masih berterusan. Sila maklumkan kepada kami emel dan tarikh transaksi untuk semakan lanjut jika isu ini masih belum diselesaikan oleh kami - Melissa

Anonymous
#1378227

how did you guy solve the issue?

LazadaMY
to Ace #1388844

Hi Ace, you may provide your email and date of transaction here for better assistance from us - Melissa

Anonymous
#1377627

Same issue bro.

Anonymous
to Steven #1378213

how u guys solve it?

LazadaMY
to Steven #1388845

Hi Steven, we are more than glad to assist you resolving this issue. Please provide us with your email for us to check further. Melissa

You May Also Like