52 comments

Saya punya barang tak sampai sampai dari awal bulan 1 2018.janji 14 hari jek barang da sampai.tapi sudah lebih 14 hari.tolong hantar secepat mungkin.

Product or Service Mentioned: Lazada Malaysia Shipping Service.

Reason of review: Order processing issue.

Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment
Anonymous
#1673062

Sama barang tak sampai.. Kalau refund pun tak janji dapat bila.. LAZADA SCAMMER

Anonymous
#1672030

Barang tak dpt.. Tapi tulis dah delivered..

VastBaskingShark
#1671035

NLMYNLXMY0001669170 Barang tak sampai,tapi sistem mengatakan dah diterima.apa cite?

Anonymous
#1662099

barang saya pun tak sampai.. patutnya hari ini last minit die pulangkan duit balik.. LAZADA MENIPU JUAL BARANG YANG TIADA

Anonymous
#1647668

barang yang saya order dari lazada dah lebih 14 hari . tak sampai2 lagi .

bila saya chat di lazada .

dia tk balas . ap yang saya kene buat sekarang ?

Anonymous
#1637069

barang sy tak sampai ref no mp-c001675834

Anonymous
#1633633

dapat mesej dari lazada your item is deliver today 19.1.19..tunggu2 x sampai2 pun.. mcm mne erk..

Anonymous
#1630045

Barang sy ikut tracking sampai di Nilai. Tapi saya kat batu pahat. Masih belum terima barang

Anonymous
#1620862

lazada patut tukar kurier.jangan lg guna gdex.lembab.barang saya tracking num:my002025484 dh seminggu outbond from taiping ke pengkalan hulu masih tak di terima

Anonymous
#1620129

Emel kata brg dah terima padahal barang bekum terima,oder number 213531319465504.apa cite ni courrier

Ekin Suhaini
#1619175

Mohon check no order saya NLMYNLXMY0001872002 Sy terima email ia dah delivered dan dah ditandatangani oleh sy walhal sy tak terima barangnya lagi. Mohon perbaiki isu ini dgn segera.

Ekin Suhaini
to Ekin Suhaini #1619176

No order : 213119318260661 cartridge Epson ME314

Anonymous
#1618979

Saya pun ada buat pesanan tp barang masih lg x sampai. no.order:21306247229813

Anonymous
#1613783

Barang x sampai...ada alamat lazada ekspres cawangan sungai petani tak?

Anonymous
#1610246

Already received a message stated that the parcel is already delivered but the thing is i didn’t received any parcel. Talked to one of the lazada’s customer service and she told me that she will send an email regarding about my report.

And i already received the email and its clearly stated there that this case is closed without any solutions stated. Does that mean i still wont receive my parcel or what?

Anonymous
#1610191

Barang saya tak sampai dari 11.11 sampai 12.12 masih tak sampai janji 1.12 akan sampai

Anonymous
#1608094

MYMP000003934426,,tak sampai ini barang

Anonymous
#1606501

Order saya pun sama dah tukar alamat masih hantar salah alamat buat aduan duit dah ambil masih tiada respon!

Anonymous
#1604451

when delivery my orfer ?

Anonymous
#1601057

Departed from Logistics Facility2018-11-13 20:36:13Your parcel has departed the logistics facility Get by Thu 15 Nov - Tue 20 Nov Tracking Number ID050 Shipped2018-11-13 20:36:13Your package has been shipped by our logistic partner with tracking number ID050 Packed by seller / warehouse2018-11-13 20:36:09Your parcel is packed and will be handed over to our delivery partner SkyNet 22 NOV MASIH BELUM SAMPAIIIIIII

You May Also Like