249 views
Verified Buyer

This review is written by an individual who has purchased the reviewed product/service and/or confirms being a paying customer of this company. Check our FAQ

New Reviewer
2 comments
1.0

brg tak delivery out pun by seller..seller pun local je..bukan oversea..lex my tak terima (dah contact lex my)..lazada tak take action even da bg feedback 7x..da report..,da try contact thru facebook pun no respond..seller tak rply chat..nk cancel and refund tak boleh..die suruh cancel kt door step..sedangkan barang tak send out pun..dah lebih seminggu tak gerak2..fed up giler..tak tahu nk buat mcmane..duit burn je la mcmni..!!makin kaya la lazada..mmg boikot la mcmni..pengalaman beli kt shop*** even,brg smpai rosak..seller layan je chat..siap replace lg..dgn good manner..nmpk sgt lazada ambil seller main tangkap muat je..bkn kepuasan hati pelanggan..fikir untung jee..dah la mmg xde bg phone no utk call customer service..cleo chat yg bodo tak reti bahasa je suruh assist..mmg tak solve smpai mati la problem nih!!

User's recommendation: boikot lazada.

Product or Service Mentioned: Lazada Malaysia Marketplace.

Monetary Loss: $73.

Preferred solution: Deliver product or service ordered.

Lazada Malaysia Pros: Many choices.

Lazada Malaysia Cons: Bad shopping experience.

Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment
#1955744

Lazada customer services tipu, jaminan Lazada barang akan sampai sebelum 23/11/2020, 24/11/2020 saya email lazada untuk cancelkan tempaham kerana tracking tidak dijumpai, lazada Cs jawab akan batalkan tempahan dan akan dapat pulangan *** apabila tempahan ditolak, tetapi saya telephone untuk lanjutan pada 27/11/20,, customer services lazada *** bagi tahu tempahan tidak dibatalkan. Pulangan tidak dilaksanakan. Teruk betul lazada, teruk betul seller yang bernama perfect electrical yang menjual barang electric.

#1955742

Lazada Malaysia - Lazada and seller tak bertanggungjawab, Saya setuju, seller and lazada tidak bertanggungjawab

Lazada Malaysia Reviews

  1. 1780 reviews
  2. 587 reviews
  3. 488 reviews
  4. 241 reviews
  5. 153 reviews
Lazada Malaysia reviews