124 views
New Reviewer
0 comments
3.7

Sebelum ni pihak kamu menggunakan GDEX , which is fine untuk customer yang tinggal di kawasan luar bandar Sabah yang terpencil nan mundur. Cawangan Gdex dari bandar yang terdekat setuju nak kirimkan barang-barang kami sampai Telupid.(Telupid ialah daerah pusat di Sabah ya..center).

Namun KEKESASALAN bermula apabila pihak kamu endorse seller guna Ninjavan lahanat tu..

Dahlah satu je cawangan di Sabah nan mundur ni, kawasan lain takda Ninjavan.

SELLER BODOH PUN DAH PAKAT2 PAKAI NINJAVAN DAH..TIAP KALI ORDER BARANG, NINJAVAN ..ALAHAI..

Gdex ok lagi sebab beberapa daerah ada cawangan. So ninjavan jahanam bin lahanat ni pass barang ke 3rd party courier lagi. Alahai, ambil masa lagi. Dahlah saya nak desperate gunakan barang tu.

Tapi Lazada memang the best kalau beli barang kat China. Ada direct link ke ABX, dan Telupid ada ABX. Ohya Telupid pun ada Poslaju. Tak salah pun gunakan poslaju daripada ninjavan lahanat tusemoga pihak anda kerugian kerana menyengsarakan rakyat Sabah luar bandar yang sedang menggunakan Lazada ni..baik saya move ke shopee sj.

Lepas ni saya akan sebarkan kepada rakyat Sabah luar bandar yang lain pasal ni supaya tak jadi mangsa ninjavan hanat tu..dahlah cawangan ninjavan di Kota Kinabalu pun mcm hanat..call pun tak sambutDAH CALL BERKALI2 SETIAP HARI PUNNNN....Allah berat dugaan ni semoga banyak customer dapat refund gara2 kesilapan korang menggunakan Ninjavan bodoh tu.

Dan Lazada pun pastilah rugiSaya dah hilang sabar ni.

Takyah nak tanya tracking number bagai. Tolong warn seller agar jangan susahkan orang Sabah dengan ninjavan ninja apakebende tu ninja lemauMaaf kasar bahasa...tapi duit tu bukan saya petik dari pokok ketum.

User's recommendation: baik pindah ke shopee.

Preferred solution: Let the company propose a solution.

Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment

Lazada Malaysia Reviews

  1. 1780 reviews
  2. 587 reviews
  3. 488 reviews
  4. 241 reviews
  5. 153 reviews
Lazada Malaysia reviews